Percorrer por autor Raposo, António
Mostrar resultados 1-10 de 10.
Data | Título | Autor(es) |
---|---|---|
2019 | Alergia alimentar (Caso clínico) | Saraiva, Ariana; Raposo, António |
2017 | Allergen Management as a Key Issue in Food Safety | Raposo, António; Pérez, Esteban; Tinoco de Faria, Catarina; Carrascosa, Conrado |
2018 | Degree of implementation and satisfaction in food companies with the International Food Standards (IFS) and British Retail Consortium (BRC) certifications on the Canary Islands | Fontaine, Acoraida; Raposo, António; Millán, Rafael; Sanjuán, Esther; Carrascosa, Conrado |
2018 | Desenvolvimento de barritas de cereais com perfil nutricional adequado a cada trimestre da gravidez: um estudo exploratório | Montenegro, Sara Sofia; Raposo, António; Sousa, Bruno de; Tavares, Nelson |
2018 | Development of cereal bars with adequate nutritional profile for each trimester of pregnancy– An exploratory study | Montenegro, Sara Sofia; Raposo, António; Sousa, Bruno de; Tavares, Nelson |
2018 | Estudo da conformidade da rotulagem em diferentes tipos de ovos frescos para consumo humano comercializados em Gran Canaria (Espanha) : uma proposta de rotulagem para ovos produzidos nas Ilhas Canárias | López, Melissa; Carrascosa, Conrado; Millán, Rafael; Negro, Graciela Hitatí; Raposo, António; Sanjuán, Esther |
2018 | Grau de implementação e satisfação nas empresas alimentares com as certificações International Food Standards (IFS) e British Retail Consortium (BRC) nas Ilhas Canárias | Fontaine, Acoraida; Raposo, António; Millán, Rafael; Sanjuán, Esther; Carrascosa, Conrado |
2018 | Ibero–American Consensus on Low- and No-Calorie Sweeteners: Safety, Nutritional Aspects and Benefits in Food and Beverages | Serra-Majem, Lluis; Raposo, António; Aranceta-Bartrina, Javier; Varela-Moreiras, Gregorio; Logue, Caomhan; Laviada, Hugo; Socolovsky, Susana; Pérez-Rodrigo, Carmen; Aldrete-Velasco, Jorge Antonio; Meneses Sierra, Eduardo; López-García, Rebeca; Ortiz-Andrellucchi, Adriana; Gómez-Candela, Carmen; Abreu, Rodrigo; Alexanderson, Erick; Álvarez-Álvarez, Rolando Joel; Álvarez Falcón, Ana Luisa; Anadón, Arturo; Bellisle, France; Beristain-Navarrete, Ina Alejandra; Blasco Redondo, Raquel; Bochicchio, Tommaso; Camolas, José; Cardini, Fernando Guilhermo; Carocho, Márcio; Costa, Maria do Céu; Drewnowski, Adam; Dúran, Samuel; Faundes, Víctor; Fernández-Condori, Roxana; García-Luna, Pedro P.; Garnica, Juan Carlos; González-Gross, Marcela; La Vecchia, Carlo; Leis, Rosaura; López-Sobaler, Ana María; Madero, Miguel Agustín; Marcos, Ascensión; Mariscal Ramírez, Luis Alfonso; Martyn, Danika M.; Mistura, Lorenza; Moreno Rojas, Rafael; Moreno Villares, José Manuel; Niño-Cruz, José Antonio; Oliveira, Maria Beatriz P. P.; Gil-Antuñano, Nieves Palacios; Pérez-Castells, Lucía; Ribas-Barba, Lourdes; Rincón Pedrero, Rodolfo; Riobó, Pilar; Rivera Medina, Juan; Faria, Catarina Tinoco de; Valdés-Ramos, Roxana; Vasco, Elsa; Wac, Sandra N.; Wakida, Guillermo; Wanden-Berghe, Carmina; Xóchihua Díaz, Luis; Zúñiga-Guajardo, Sergio; Pyrogianni, Vasiliki; Sousa, Sérgio Cunha Velho de |
2018 | Jellyfish ingestion was safe for patients with crustaceans, cephalopods, and fish allergy | Amaral, Luís; Raposo, António; Morais, Zilda; Coimbra, Alice |
2018 | Traditional consumption of and rearing edible insects in Africa, Asia and Europe | Raheem, Dele; Carrascosa, Conrado; Oluwole, Oluwatoyin Bolanle; Nieuwland, Maaike; Saraiva, Ariana; Millán, Rafael; Raposo, António |