Percorrer por autor Raposo, António

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 1-10 de 10.
DataTítuloAutor(es)
2019Alergia alimentar (Caso clínico)Saraiva, Ariana; Raposo, António
2017Allergen Management as a Key Issue in Food SafetyRaposo, António; Pérez, Esteban; Tinoco de Faria, Catarina; Carrascosa, Conrado
2018Degree of implementation and satisfaction in food companies with the International Food Standards (IFS) and British Retail Consortium (BRC) certifications on the Canary IslandsFontaine, Acoraida; Raposo, António; Millán, Rafael; Sanjuán, Esther; Carrascosa, Conrado
2018Desenvolvimento de barritas de cereais com perfil nutricional adequado a cada trimestre da gravidez: um estudo exploratórioMontenegro, Sara Sofia; Raposo, António; Sousa, Bruno de; Tavares, Nelson
2018Development of cereal bars with adequate nutritional profile for each trimester of pregnancy– An exploratory studyMontenegro, Sara Sofia; Raposo, António; Sousa, Bruno de; Tavares, Nelson
2018Estudo da conformidade da rotulagem em diferentes tipos de ovos frescos para consumo humano comercializados em Gran Canaria (Espanha) : uma proposta de rotulagem para ovos produzidos nas Ilhas CanáriasLópez, Melissa; Carrascosa, Conrado; Millán, Rafael; Negro, Graciela Hitatí; Raposo, António; Sanjuán, Esther
2018Grau de implementação e satisfação nas empresas alimentares com as certificações International Food Standards (IFS) e British Retail Consortium (BRC) nas Ilhas CanáriasFontaine, Acoraida; Raposo, António; Millán, Rafael; Sanjuán, Esther; Carrascosa, Conrado
2018Ibero–American Consensus on Low- and No-Calorie Sweeteners: Safety, Nutritional Aspects and Benefits in Food and BeveragesSerra-Majem, Lluis; Raposo, António; Aranceta-Bartrina, Javier; Varela-Moreiras, Gregorio; Logue, Caomhan; Laviada, Hugo; Socolovsky, Susana; Pérez-Rodrigo, Carmen; Aldrete-Velasco, Jorge Antonio; Meneses Sierra, Eduardo; López-García, Rebeca; Ortiz-Andrellucchi, Adriana; Gómez-Candela, Carmen; Abreu, Rodrigo; Alexanderson, Erick; Álvarez-Álvarez, Rolando Joel; Álvarez Falcón, Ana Luisa; Anadón, Arturo; Bellisle, France; Beristain-Navarrete, Ina Alejandra; Blasco Redondo, Raquel; Bochicchio, Tommaso; Camolas, José; Cardini, Fernando Guilhermo; Carocho, Márcio; Costa, Maria do Céu; Drewnowski, Adam; Dúran, Samuel; Faundes, Víctor; Fernández-Condori, Roxana; García-Luna, Pedro P.; Garnica, Juan Carlos; González-Gross, Marcela; La Vecchia, Carlo; Leis, Rosaura; López-Sobaler, Ana María; Madero, Miguel Agustín; Marcos, Ascensión; Mariscal Ramírez, Luis Alfonso; Martyn, Danika M.; Mistura, Lorenza; Moreno Rojas, Rafael; Moreno Villares, José Manuel; Niño-Cruz, José Antonio; Oliveira, Maria Beatriz P. P.; Gil-Antuñano, Nieves Palacios; Pérez-Castells, Lucía; Ribas-Barba, Lourdes; Rincón Pedrero, Rodolfo; Riobó, Pilar; Rivera Medina, Juan; Faria, Catarina Tinoco de; Valdés-Ramos, Roxana; Vasco, Elsa; Wac, Sandra N.; Wakida, Guillermo; Wanden-Berghe, Carmina; Xóchihua Díaz, Luis; Zúñiga-Guajardo, Sergio; Pyrogianni, Vasiliki; Sousa, Sérgio Cunha Velho de
2018Jellyfish ingestion was safe for patients with crustaceans, cephalopods, and fish allergyAmaral, Luís; Raposo, António; Morais, Zilda; Coimbra, Alice
2018Traditional consumption of and rearing edible insects in Africa, Asia and EuropeRaheem, Dele; Carrascosa, Conrado; Oluwole, Oluwatoyin Bolanle; Nieuwland, Maaike; Saraiva, Ariana; Millán, Rafael; Raposo, António